Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Moore-Stephens-Verschelden
  
Adres:Vilvoordsesteenweg 101a
Postcode:1860
Plaats:Meise
  
Telefoon:02 269 36 48
Fax:02 269 66 48
Website:http://www.moorestephensverschelden.be

INFORMATIE

Moore Stephens Verschelden biedt u een totaaloplossing voor uw accountancy, audit en fiscaal-juridische uitdagingen. Onze teams van experts combineren ervaring en teamspirit met anticiperend engagement. Onze missie? U de tijd laten om te focussen op wat écht telt.

Samen, met u vertrouwd en in vertrouwen
Bij Moore Stephens Verschelden maken wij het verschil door actief te streven naar een persoonlijke band met onze cliënten. U wordt begeleid door een vaste contactpersoon die uw bedrijf leert kennen en met u mee evolueert. Wij geven het advies dat u binnen elke stap van het bedrijfsleven nodig heeft. U bent onze partner.

Dagdagelijkse diensten, uitzonderlijke opdrachten
Ondernemen is een zaak van passie om vooruit te gaan en te groeien. Uw organisatie groeit, evolueert en verandert. Onze multidisciplinaire teams begeleiden u met de passende expertise op het juiste moment. Als deel van een ruimer netwerk, beschikt uw team over de steun van onze eigen expert centers. Moore Stephens Verschelden gaat met u mee. Locaal en wereldwijd: we do mo(o)re

Moore Stephens internationaal
Moore Stephens Verschelden is een onafhankelijk lid van het uitgebreide netwerk van Moore Stephens International Ltd. Door dit netwerk kunnen wij onze Belgische groeiondernemingen wereldwijd ondersteunen. Ook buitenlandse ondernemingen die in België activiteiten willen opstarten doen beroep op ons kantoor. We beantwoorden uw vragen en helpen u problemen te vermijden.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Beter Online Media / Accountantskantoren.be