Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

QPS Groep
  
Adres:Meybroekstraat 77
Postcode:3510
Plaats:Hasselt
  
Telefoon:011 25 60 68
Fax:011 25 21 12
Website:http://www.qpsonline.be

INFORMATIE

Iedere vraag verdient een direct antwoord en ieder probleem een directe oplossing. Eenvoudig, praktisch en doeltreffend optreden, dat is de kern van onze bedrijfsfilosofie. Hoe moeilijk de materie ook is, een grondige analyse leidt vaak tot een betrekkelijk eenvoudige oplossing.
Maar dat kan alleen als aan zo'n analyse een grote mate van deskundigheid ten grondslag ligt.
Het is net deze deskundigheid die QPS-groep u kan aanbieden.

De bedrijfsfilosofie van QPS-groep steunt op een permanent streven naar :

de opbouw van een vertrouwensrelatie met de klanten
de aflevering van een kwaliteitsvol product
het aanbod van een totaalpakket in de financiële dienstverlening
Dankzij een jarenlange ervaring en de steun van een gemotiveerd team van permanent geschoolde medewerkers, beschikt QPS-groep over een grondige kennis van zaken in het ruime aanbod van de financiële dienstverlening zodat wij kunnen voldoen aan de meest specifieke vraag van de klant met betrekking tot deze materies.

Wij bieden onze klanten een brede waaier van diensten aan. Dit beperkt zich niet alleen tot boekhouding en accountancy. Ook op fiscaal, bedrijfseconomisch, juridisch, sociaal en organisatorisch vlak behandelen wij de problemen van de klant op een kwaliteitsvolle manier.

QPS-groep beschikt over een sterk uitgebreid netwerk van gerenommeerde accountantskantoren in meer dan 60 landen over de hele wereld. In de steeds toenemende globalisering kunnen wij dus een perfecte begeleiding verzekeren van de internationale doorgroei van onze klanten.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Beter Online Media / Accountantskantoren.be