Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Hugo Decker Accountants bvba
  
Adres:Itegembaan 99
Postcode:2590
Plaats:Berlaaar
  
Telefoon:+3234821363
Fax:+3234005235
Website:http://www.decker.be

INFORMATIE

Hugo Decker Accountants BVBA, gevestigd te Berlaar is opgericht door huidig zaakvoerder en IAB-accountant Hugo Decker, die zich doorheen de jaren heeft bewezen als een uitstekend up-to date accountant. Het is een efficiënt georganiseerd en modern gestroomlijnd accountantskantoor met dynamische medewerkers die ijveren om de beste te zijn in hun vak en de meest moderne en beste software van het ogenblik ter hunner beschikking hebben. Volstrekte duidelijkheid inzake diensten en prijzen.

We richten ons in de eerste plaats tot professionele cliënten : zelfstandige ondernemers, K.M.O.'s, instellingen en organisaties. Vakkennis, transparantie en efficiëntie is bij alles wat we doen de boodschap.

We werken graag voor u in een ongedwongen en directe sfeer. We zoeken samen met U naar een voor U en Uw bedrijf geschikte oplossing. Hierbij denken wij verder dan morgen.

Onze voornaamste doelstelling is U te adviseren en te zorgen dat uw bedrijf groeit. Onze eerste taak is niet het inboeken van facturen maar advies hierbij te geven het inboeken kan en mag U zelf doen, hoeft echter niet. 

Link: www.decker.be

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Beter Online Media / Accountantskantoren.be